Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NED MED "ALLA HELGONS DAG"!

man vill pådyvla mig

sitt tankesätt

och man hävdar bestämt

att man har rätt

när jag sparkar bakut

för att bli fri

är det slut på allt snack

om empati

 

 

man vill stöpa mig i

sin egen form

man har upphöjt sin tradition

till borm

men jag hävdar alltjämt

att jag har rätt

att få leva här på

mitt eget sätt

 

 

jag ser mörkret som sänkt sig

över oss

ljuset ger mig dock mod

att ivrigt slåss

mot den masspsykos som

vill härska här

jag är kämpen som inte

bär gevär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/10 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-10-30 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP