Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankat.

Idag har jag tankat
intryck och frisk luft.
Glittrigt frostklädda träd
och spetsprydda grässtrån.
Sol som glänser över
nattgammal is.
En himmel som kråmar sig
i mängder av färger.
Jag har tankat vänskap
och förtroliga samtal.
Idag har jag tankat liv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-30 18:38



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så klokt och fint!
2016-11-02

  ResenärGenomLivet
Så bra skrivet...man behöver verkligen fylla på nu och då...
2016-11-02

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig påfyllning.
2016-10-31

  Rise Little One
Uppfriskande tankar!
2016-10-30

    ej medlem längre
Så härligt att höra att du hämtat nya krafter.
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP