Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD VI TROR ÄR INTE ALLTID DET SOM TIDEN FÖRKLARAR NÄR VI VÄL TAR OSS FÖR EN FÖRÄNDRING


SOLNEDGÅNGEN FRÅN BERGET FÖDDE OPTIMISTEN I OSS

 

mörkret redan vid fyra drog ned

en slags inre rullgardins mörker

 

tog min älskling i handen mot toppen

gick en krävande utmanande väg upp

mellan bergknallarna hittade vi blåbär

plockade och åt dem med stort leende

 

fortsatte pusha fram oss upp upp upp

stora kliv över bergssidan mot toppen

våra ansträngningar utdelade en vinst

en klarröd solfjäderformad solnedgång

 

vi stod där och hänfördes till vindens sus

toppen var nådd och våra steg upp lyckades

kramen tog vi på vägen ned för Hackstabacken

belönande kärlekskram vi trånat efter att få ge

 

våra sinnen entrade trappan mötte granne 

kamratprat och glädjeruset smittade av sig

klockan signalerade 50 min inklusive allt ...

vi fann oss som lyckliga optimister i höstrusket

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-31 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!
2016-10-31

  Mr_Solstråle
En alldeles perfekt upplevelse med en helt underbar älskling det blev ..
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP