Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


BLÅMESEN GÄSTSPELAR

 

på balkongen de kvittrar

medan jag inne twittrar

de ser padda och platta

inga frön att få de senare fatta

 

går till skafferiet skogen

lägger i grenklykan frö

blåmesen dansar lyckligt på logen

talgboll vi hänga ut så de inte dö




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-31 12:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint med talgbollar. Att studera fåglar på vintern är en angenäm syssla.
2016-10-31

  Anya VIP
Fint med talgbollar. Att studera fåglar på vintern är en angenäm syssla.
2016-10-31

  Mr_Solstråle
Blåmesen den fina
Ingen tripp till Kina
Men här massa frön
Han hoppas finna ;)
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP