Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv i Förvandling..


Ord på rad


Orden kommer på en rad.
Var det nått, som jag tänkte,
i hjärnans industristad,
som Medvetandet sänkte ?
Å, i Boken, blad för blad,
Handlingen, liksom, blänkte...

Livet är Annorlunda, -
just nu, än, det förut var.
Behöver, bara, blunda, -
- så kan jag se andra da´r.
Ny, tid nu, dock, skall stunda,
ej som det som varit har !

Står mitt i Evigheten.
Får, snart, - äntligen - veta
den Stora Hemligheten --
- å slipper att mer leta
mig halvt galen efter den,
som vem som helst kan reta!

En hemlighet, som torde
handla om varför vi finns.
Det var nått som man gjorde,
å inte nu-längre minns ...
Men, Jubla, nu, vi borde.
då -till slut- Kärleken vinns !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-31 13:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Vi borde ifrågasätta mer, precis som du gör...
2016-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
"står mitt i Evigheten
Får snart - äntligen - veta
den Stora Hemligheten....
.... som torde handla om varför vi finns."
Så bra uttryckt!!! - Häftig är också slutklämmen; Kärlek vinns med Jubel!
2016-10-31

  Solstrale VIP
Ditt flöde är klockrent ekvilibristiskt :) TACKAR FÖR SKRIVGLÄDJEN DU GER OSS ALLA!
2016-10-31

  bumerang
Du skriver bra rim om tankar som berör oss alla. Så enkelt egentligen. Vi behöver inte planera någonting. Bara vara trygga i att kärleken vinner :-)


2016-10-31

  Anya VIP
Fint och existentiellt. Faller särskilt för tredje strofen. Jaa vi står sannerligen mitt i evigheten och får i sinom tid veta Hemligheten....tänker då på livet och framförallt döden. Kanske tänker jag fel.

2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf