Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen.

En sorg
stor som en ravin.
Där bron över har rasat
och du hittar inte fäste.
När du ibland faller
och inte vet var du ska landa.
När ingenting är som förut
en ny tid ska råda.
När du behöver en dröm
får att åter få vara nära din älskade.
När vänner likt ett duntäcke ger
värme och tröst.
När jag måste lära mig
gå igen-utan dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-31 21:09



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Väl förmedlad sorg och vilsenhet!
2016-11-02

  ResenärGenomLivet
En sorglig känsla...men det måste gå på något sätt...
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2016-11-01

  ULJO
Du befinner dig i ett mörker som smärtar. Det framgår onekligen i din berörande text
2016-11-01

    ej medlem längre
Orden skriker av sorg och vanmakt.
2016-11-01

  Gunnel Eriksson VIP
Gripande!
2016-11-01

  Ann V Åhsberg VIP
En stark berörande text. Kram!



2016-10-31

  Bo Himmelsbåge
En gripande dikt om den svåra tid,
när vår kära inte finns nära längre...
o vi måste lära oss att gå igen...
utan vår käraste...
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP