Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller

Kristaller faller över mig.
Vita vackra gnistrande kristaller.
De landar försiktigt på min hud där de snabbt förvandlas till små droppar av vatten.
Men de små kristallerna är inte här för att stanna än.
De bara visar upp sina vackra konturer, för att lika fort förvinna.
Men snart lägger de sig som ett täcke över vårt land. De ger oss ljuset åter och de fyller oss med en föraning om julen och gemenskap.
Så vackra snö, du kommer när du är redo.




Fri vers av Angel of love
Läst 465 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-11-01 15:46



Bookmark and Share


    Blått Norrsken VIP
Vackert välkomnar du vinterns vita täcke som ger oss ljus.
2017-01-14

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om de vackra snökristaller, som snart sveper in oss i snöns rena vithet
o lyser upp vår tillvaro i väntan på ljusets återkomst!
Tack!
2016-11-07

    ej medlem längre
Jag gillar melodin in din text. Den är vacker, svävande.

Bra skrivet.
2016-11-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Positiv approach är bra att ha inför bitande frost och smutsgrå stadssnö :)

Bra !
2016-11-05

  louisegirl
Så vackert ordat
2016-11-03

  ULJO
Ljuvligt
2016-11-02

  ResenärGenomLivet
Så vackert skrivet...just som det är idag...
2016-11-02

  Lars Hedlin
Underbar dikt vacker och rik på liv <3
2016-11-02

  Nils-Robert
Sann dikt om snöns egendomligt vackra natur.
2016-11-02

  Maria Sundelin VIP
Fint om snön. Tyvärr vill jag inte ha snö
Kramar
2016-11-01

  bumerang

Dessa vackra rader behöver vi i novembermörkret.
Tack!
2016-11-01

    ej medlem längre
Vackert skrivet om vintern!
2016-11-01

    ej medlem längre
Skira vackra ord som nynnar vackert.
2016-11-01

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till något
inte alla gillar.
2016-11-01

    ej medlem längre
och vad jag har hört är varje flinga unik ...
fina rader :)
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love