Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYGG BORT BOSTADSBRISTEN!

bygg bort bostadsbristen

och bygg i statlig regi

även lågavlönade

vill ha hus att leva i

folk står i bostadsköer

en del bor i andra hand

bygg bort bostadsbristen

för ett bättre land!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/11 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2016-11-02 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra text om ett viktigt ämne.

Snygg bild från ett varmare land!

Bra Larz kramar
2016-11-02

  objekt3
Housingfirst*
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP