Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


M

det är märkliga dagar, M

inte alls som när vi var unga

vem tar nu ett initiativ?

och vem lockar oss att sjunga?

man kan få identiteten kapad

om man har någon sådan kvar

men kalla kriget är tillbaka

DÄR har vi något som är som det var

 

 

det är andra tider nu, M

fast det åter vurmas för vinylen

det är fler som kommer i kläm

med kanylen och kapsylen

alla årstider kommer som för

men har blivit till hybrider

det är appar och facebook nu, M

ja, det här är konstiga tider

 

 

vi får åldras på varsitt håll

medan dagarna läggs till varandra

få rondörer som grodan boll

ha sporadisk kontakt med de andra

men jag är glad att jag blev den jag blev

fastän tiden är hård och tjurig

och så avslutar jag detta brev

pillemarisk men inte lurig

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/11 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-11-05 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra slutkläm på ett nostalgiskt och känslofyllt poem. Och sanningen är att det finns ett nätkrig tyvärr!! :)
2016-11-05

  objekt3
"hård och tjurig" Tjusigt, vemodigt och sorgligt men skört, fint, kärleksfullt.

det är inte kalla kriget, det är nätkriget 4.7 ;)
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP