Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMANDO IAN PAISLEY

shweizergardet med hillebarder

vad kan de göra mig?

jag vecklar ut min banderoll

sen är det tack & hej

jag gör som ian paisley gjorde

och tjackar spikskor sen

ja, resten får du googla på

i mån av tid, min vän

 

LARZ GUSTAFSSON  5/11 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2016-11-05 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Folk ser mer på bilderna än på texten.
2016-11-05

    ej medlem längre
Samtidigt är det bra med bilder...startar en debatt vilket kan vara bra...:)
2016-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Och det handlar inte BARA om pedofilskandalerna.
Jag får snart SLUTA med bilder. Folk hakar upp sig på dem.
2016-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Påven är en ulv i fårakläder.
2016-11-05

  objekt3
Ska för att inte måla hela fan på väggen säga att den senaste mitran iaf har gått ut med "ni måste ta itur med det här" istället för att vissla och säga åt folk att inte prata och visa tyst förlåtelse-
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP