Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALETT - haiku

Snöflingor dansar

på himlens teaterscen

i gatlyktans ljus




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-08 15:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En vanlig syn på vintern...fint...
2016-11-09

  ULJO
Fin vinterhaiku
2016-11-08

  Blomma-Stjärna VIP
fin haiku - vacker syn - ser jag fram emot (var isskorpa på fågelbadet i morse...)
2016-11-08

    Dan Myrbeck
Fin haiku!

Funderar på fördelar/nackdelar med om "ljus" byts mot "sken"...
2016-11-08

    ej medlem längre
Så vackert skildrat. Ser det så tydligt framför mig. Precis så det ska vara.
2016-11-08

  Linda CH VIP
Fint!
2016-11-08

  Marita Ohlquist VIP
En vacker, yster dans!
2016-11-08

    ej medlem längre
Vilken vacker bild!
2016-11-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggvalsat
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP