Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN DAG TILL

en dag till

ett äventyr

Gud vet vad som ska hända

allt blir bäst

när Jesus styr

Han vet vem Han ska sända

 

 

jag hör mig förtala

skräck från alla sidor

de skördar vad de sår

Du kommer tillbaka

och hämtar Din församling

som färdigsmyckad står

 

 

en dag till

i kampens tid

tabletterna ska sväljas

lilla stad

att leva i

en märklig plats där jag får dväljas

 

 

en dag till

med blåst och snö

och ansikten så sammanbitna

alla vet

att de ska dö

från denna vetskap flyr man

slitna

 

ytterligare en dag

som passagerare

på bussen

Gud allena vet när jag

ska uppleva den sista skjutsen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2016-11-08 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trosviss förklaring!
2016-11-08

  objekt3
Katapultstol!
2016-11-08

    ej medlem längre
Tryggt och lugnt i vetskap att Gud har kontroll över allt som sker.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP