Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


TÄNK OM DET FINNS EN VÄG

har du varit med om

den lyckligaste tiden i ditt liv?

kan du ge besked om

den lyckligaste tiden i ditt liv?

har det fnnits dagar

då du inte ville tiden skulle gå?

har det funnits tider

då du trott du nått

så långt som man kan nå?

 

 

 

tänk om det finns en väg

som leder längre ändå

den börjar med ett steg

med att du börjar gå

tänk om det finns ett steg

som bara du kan ta

och att du missat bäst

för att du nöjt dig med bra

 

 

har du testat allt som

reklammakarna propagerat för?

vandrat i manila

gjort det där som lyckosökare jämt gör?

har du klättrat på mount everst?

har du flugit jorden runt?

har du testat hälsokost

och leva nyttigt, leva sunt?

 

 


LARZ GUSTAFSSON  9/11 2016

 

Musik: Larz Gustafsson




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2016-11-09 13:49



Bookmark and Share


  annatheresia
Jaa, tänk om... Fin text!! som väcker tankar
2016-11-16

  Larz Gustafsson VIP
OK. Då tar jag detta en vända till, eftersom det inte tycks ha gått hem: JESUS. Det handlar om JESUS.
Så nästa person som kommenterar, kom ihåg: JESUS.
2016-11-09

  objekt3
Lite mer lycka<--- Det finns en fälla om att fastna för en känsla, en fälla som leder varken till nirvana eller samsara men till illusionen!
2016-11-09

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En intressant undran.När jag träffade min
lambo var en av de bättre stunderna.
Lev i nuet och hoppas.
Ha de åtminstone bra! TBG.
2016-11-09

    ej medlem längre
Mycket bra text Larz och mycket bra innehåll och glöd! :)
2016-11-09

  Larz Gustafsson VIP
En arbetskamrat sade en gång till mig: "Jag avundas dig din tro. Nu har jag testat allt...Vad ska jag göra nu...?"

För mig handlar livet om Jesus. Han ger verklig frid. Och mening.
2016-11-09

  Solstrale VIP
Får mig att le, i mjugg, för du träffar så rätt, vandra ingenstans hjärtat! Livet pågår här mitt i din kropp, runt omkring dig, bara fantasin sätter gränser, allt en människa behöver göra för att försöka förstå detta är välsignat!

Snyggt och utomförträffligt skaldat!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP