Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale/ foto: Domaruddens naturreservat...


SNÖTÄCKTA BJÖRKARS SÅNG

 

 

snötäckt

gungar

björken

 

vinden

smeker

grenarna

 

snön tar

poetiskt

farväl

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-01-11 05:59



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Utsökt elegans, den puderlätta snön föreställer jag mig i ett mjukt fall.
2021-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
bild och ord smälter ihop och faller ned till jord -
utsökt vackert
2021-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Vinterbild i skönhet och poesi, att njuta av.
2021-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Skön poesi om ett vinterlandskap!
2021-01-11

  Öknens Ros VIP
I vintern bor även skönhet.
2021-01-11

    Lena Staaf VIP
Här fångar du rörelsen i skogen, snön som faller från de tunna björkkvistarna.
2021-01-11

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vacker sparsmakad dikt.
2021-01-11

  Sparvögat VIP
Så fantastiskt du tecknar orden här i Björkarnas sång...
2021-01-11

  Maria Sundelin VIP
Snö på gott och ont
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP