Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Att gå med lätta fötter över jorden
och tänka glada tankar varje dag
det är för mycket för en människa att klara
det får räcka att släpa sig fram halvt sovande
och muttra korta ord till svar denna vinterdag




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-12 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-11-12

  Marianne Räf
Versen rimmar inte, men följer,
ändå, en mjuk rytm - som känns,
rätt, välgörande! Och, budskapet
träder fram som i sömnighets
dimmor.
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP