Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FÖRTROLLAD NATT - tanka

Stillhet i natten

stjärnor glimmar i samklang

endast flygplan stör

oblyg måne tittar in

kastar ljus över lusten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-14 17:27



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
hopp och ordet lust som en ficklampa...av måne
2016-11-16

  ResenärGenomLivet
Kan se det som en vacker tavla...
2016-11-16

  ULJO
Fint mycket fint
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Annorlunda & fin.
2016-11-15

  Lars Hedlin
Underbart och levandes
2016-11-15

  Fem hjärtan VIP
Sensuell dikt, härligt toppad med humor!
2016-11-14

    ej medlem längre
Sannerligen en förtrollad natt...
2016-11-14

    ej medlem längre
finstämd sensualism i denna lyrik, så fint, och den milda hårfina komiken blir som grädde på moset! Tack.
2016-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbart om ett kärleksmöte!
2016-11-14

    ej medlem längre
Sensuella ord med glimten i ögat!

2016-11-14

  Marianne Räf
Ha ha, den var fin !!!!
Tyder på härlig humor, med !
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP