Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


ALLA HAR VI VARIT MINDRE

först är vi barn

öppna och storögda

sen blir vi garvade

sårade, slutna

mattades av

ögonens glans försvann

ett plågat uttryck

visar det brutna

 

 

först är vi barn

lekfulla, drömmande

sen kommer skuggorn

och invaderar

pekfingrarna

hyttande, dömande

barnet är fängslat

degenererar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2016-11-15 13:21



Bookmark and Share


  objekt3
Germs free adolescent!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP