Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH OM HUNDRA ÅR


vad ska komma med posten?
vem ska ringa på dörren?
kommer det telefonsamtal?
kommer någon att trycka?
vad ska den och den tycka?
vemska segra i nästa val?


hur går det med klimatet?
krossar man kalifatet?
hyreshöjning i år igen?
ska man utrota tigern?
kan man avsluta krigen?
har jag tappat min siste vän?


måste jag opereras?
läget polariseras
ska det sluta med stort tumult?
morbror körde i diket
EU är fjärde riket
landet ruttnar av allt ockult


hur ser det ut
om hundra år?
om allt tar slut
allt det vi får
vi flyr från det
som vi förstår
och lämnar skräck
i våra spår


LARZ GUSTAFSSON  15/11 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2016-11-15 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja frågorna är många och svaren likaså. Facit vi får när vi där står.
Bra filosofi!
2016-11-16

  objekt3
Om människan försvinner kommer det ta ungefär 100 år innan bizzarra kemikalier och basiller lyckas rymma ur sina säkra labb och då kommer saker se ut som vårat kära wasteland.

Stjärna.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP