Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad JESUS


DU ALLENA

Du såg mig när jag mobbade

och blev mobbad likaså

Du såg mig när jag jobbade

och när stacken fick mitt strå

Du såg mig börja första klass

när paris just brunnit ner

Du såg mig spisa jazz och glass

och beundra anki behr

 

 

jag sade att Du inte fanns

växte upp som ateist

jag gav Dig aldrig någon chans

men så fick Du en till sist

det har jag aldrig ångrat och

när jag ser tillbaka nu

på politik och skränig rock

är min längtan bara DU

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2016-11-16 13:40



Bookmark and Share


  objekt3
Att bli sedd <---
2016-11-16

    ej medlem längre
Helt och fullt av hjärtat lovsjunger du
Herren! Bra skrivet!
2016-11-16

    ej medlem längre
Fin dikt om en fullständig förvandling av livet från mörker till ljus! Ingen tvekan, ingen halvmesyr!
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP