Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DOMUS EKKLESIA

strömmar av glädje

floder av ljus

domus ekklesia

ett levande hus

saliga hunger

som mättas med bröd

underbara seger

över synd, över död

 

 

älskade Fader

levande Ord

död men uppstånden

levandegjord

tack för Din omsorg

Din ljuvliga tröst

tack för den eld som

Du tänt i mitt bröst

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 505 gånger
Publicerad 2016-11-16 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Av hjärtat sjunger själen sin lovsång!
2016-11-16

    ej medlem längre
Mycket vacker tillbedjans-dikt! Vad betyder Domus Ekklesia?
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP