Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN CYLINDERHATT

jag fick veta något

om min far

att han alltid tog mig

i försvar

när hans kompisar

ifrågasatt

det som kom ur min

cylinderhatt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16-17/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-11-17 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP