Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE SOM PÅ RÄLS

uppsala

arlanda

stockholms central

här finns ingen räls för

min väg är för smal

jag far utan järnväg

med enkel biljett

till platsen som Herren

av nåd har berett

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/11 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-11-17 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra text och bild!
2016-11-18

    Dan Myrbeck
En bra mycket bättre resa
på många sätt!
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP