Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OTROGNA

åttiotalsfrossa

i CD-format

någon annan har valt musiken

jag är inte där

det är inte min stat

min är skönast bland alla riken

läser om dylan

som lämnade tron

och bedrövade så sin Herre

så svårt att förstå

en så flyktig person

och det sista blir sedan värre

 

 

en son gick till fadern

fick ut arvet sitt

som han slösade bort på njutning

det bästa i livet

för intet & fritt

blev så föremål för förskjutning

han kraschade sedan

han satt där bland svin

utan någonting alls att äta

och magra år hade

kommit ikapp

som en allvarlig minnesbeta

 

 

min Gud, låt det ske

låt det tima igen

Du som älskar och vill förlösa

min Gud, låt ett vittnesbörd

spridas som en eld

Du som styr det mirakulösa

en son kommer hem

och hans far tar emot

det blir glädje och fest i huset

Du älskade MIG

fast jag stod Dig emot

och Du lotsade mig till Ljuset

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/11 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2016-11-17 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud förlåter syndaren "den förlorade sonen. " På samma sätt ska vi förlåta
vända andra kinden till. Kan vi det alltid? Vi måste försöka! Bra skrivet Larz!!!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP