Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLÖNSKANSBÖN

frid över denna välsignade dag

frid över dem jag får möta

i detta vimmel arbetar jag

jag har ett uppdrag att sköta

frid över dem som jag känner igen

och dem jag inte lärt känna

än finns det segel att fylla med vind

än finns det broar att bränna

 

frihet för dem som föföljs för sin tro

kristna som har internerats

bringa dem sinnesfrid, skänk lugn & ro

ny kraft åt dem som torterats

sänd nu Ditt Ord in i mörkaste vrå

smält allt det där som är fruset

tala till den som fått sysslolös stå

låt honom få skåda ljuset

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2016-11-18 11:16



Bookmark and Share


  objekt3
Fridsfurste -
2016-11-18

    ej medlem längre
Ha en riktigt bra dag idag!kram
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP