Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt andra namn...


Josephine

Minns du inte det Josephine

när du tog min hand

och drog in mig i dockrummet

där vi lekte att du och jag var en familj

jag känner det i mitt hjärta att det var du

för det etsade fast sig så i minnet

du var så godhjärtad

och jag mådde så bra av dig

vi kopplade med varandra direkt

men det var du som tog första steget

det var bl a det jag tyckte om med dig

du var inte lika blyg som mig

det var du Josephine

minns du inte vår tidiga vänskap

Josephine




Kyrkansbarntimme...




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 360 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-18 18:34



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Fint om vänskap.
2016-12-29

  Karina"Kia"
Ett minne som givit spår in i vuxenlivet...

Känna styrkan redan då av en ung flicka som säkert är en stark kvinna i livets just nu idag

Lyckorus i känsla du speglar i minne!
2016-11-19

    jaybird
Lätt lycklig av din text letar jag minnen åt samma håll. Går i mål.
2016-11-18

    ej medlem längre
Vilken underbar text!
2016-11-18

  Larz Gustafsson VIP
"Du var så godhjärtad
och jag mådde så bra av dig"

Fantastiska rader!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin