Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KITTA KÄRLEK

 

Dina ord

är kärlekens kitt

som sammanfogar

alla tankar

 

om längtan

till en helhet

utan sprickor

okrossbar

 

och utanför

faller isär

skingras för vind

som sandkorn

 

när fingrar

präntar ord

jag vill läsa

på hudens karta




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-19 17:19



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fint naturligt flöde av bilder som hittar hem i fingrar och hud.
2016-11-21

  Stanley Rydell
"när fingrar
präntar ord
jag vill läsa
på hudens karta"
Vackert, kroppsligt, sensuellt!
2016-11-20

    Jag är fan större än Sartre
Ytterst vackert skrivet! Som ett brev i rymden.
2016-11-20

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksord att fingertoppsprinta på hud - sensuellt!
2016-11-20

  ULJO
så fint
2016-11-19

  Peter Olausson VIP
Vacker, så nära!
2016-11-19

    carinamnm
Så vacker!
2016-11-19

    ej medlem längre
Du skriver de vackraste orden om kärlekens magi.
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP