Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser mig upp

 

Jag går på lyckans väg
är på väg att gå igenom en vägg
Som jag stångats mot i mången år
det ser ut att ta slut i år

Vem är det som hjälper mig
är det Gud som hör mig
Eller min stackars mor som ser mig
högt ovan molnen så andlig

Oavsett vem det är
tackar jag er min mor Gud för allt det här
Mitt hjärta ler
trodde det var slut med det

Jag tror lite grann
på att få uppleva en härlig stund
Förlåt min egoism
men min trötthet gråter själviskt

Men jag lovar er alla
att skriva för er alla
Så länge jag orkar om svenska bossar
som skapar orättvisor nära oss

Kanske skjuter jag på dig
men det är för att du ska dela med dig
Om du kan bli hälften av mig
blir jag stolt över dig

Att du ska bli lika förstående som min mor
tror jag ingen om
Begär inte heller det
för inte ens jag kan det

Vila i frid kära mor
nu går jag ensam dit jag bor
Men glömmer inte dig
du finns kvar i mig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-19 23:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2016-11-24

    ej medlem längre
Gud vet vad du behöver, du kan lita på det!
Jag är så glad för din skull, du är värd allt gott!
2016-11-20

    Orkiden
Du är värd all lycka!!
Nu är det din tid som kommer...:)
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP