Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

Hur kan jag annat än förundras
över alla gåtor som förbryllar oss
varje dag är en fråga
och min dyrbara
alltför korta tid
går åt att söka svaren

Det finns så många frågor
men alldeles för få svar
ännu förundrade
lever vi vidare
varje dag är ny




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-21 13:06



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Djup och vis dikt.
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP