Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRDAS MELLAN VÄRLDAR

jag färdas mellan världar

men med rötterna i Riket

"där vill han alltid vara"

konstaterar folk besviket

mitt hem är inte varje ställe

där jag lägger hatten

jag bor här nära Fyren

som är ljuskällan i natten

 

 

en utflykt kan jag göra

ja, jag kan botanisera

men jag har dock en fast punkt

och vill ej nomadisera

jag återvänder hem sen

efter studiebesöken

och hem är väldigt nära

faktiskt hitom närmsta kröken

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/11 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2016-11-21 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den älskade fyren ljuset i ditt liv! Bra skrivet om Jesus!
2016-11-23

  objekt3
Planterar du det du botaniserat i din trädgård sen? :D
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP