Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRING PÅ STÅL

spring på stål

och du får ångra att du sprungit

spring mot stål

och du ska ångra att du sprang

spring för hat

spring för tid som har förrunnit

spring mot liv

spring mot jubel, kamp och klang

 

 

du är kvick

med att trampa på min lycka

du är snabb

med att stampa på min glöd

du är fräck

och energisk, kan man tycka

men en dag

är den raska kroppen död

 

 

spring mot stål

och du springer på en mina

detta fält

återvänder ingen från

spring på stål

och du slutar genast flina

spring på stål

och sen tystnar snart ditt hån

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/11 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2016-11-22 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP