Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "DIAMOND STAR", BIZEX-B (ett band jag sjöng i en gång i tiden)


DIAMANTSTJÄRNAN

du var diamantstjärnan i mitt liv

skarpare än någon slipad kniv

det fanns inga gränser för vad du var

därför skrev jag texten till "diamond star"

 

refr:

dansa, diamantstjärna

dansa ut ur min hjärna

du var en del av mitt åttiotal

du var ett siden- och sammetskval

 

 

vasaåren var en märklig tid

men jag hade ingen verklig frid

tre år flög förbi

sen tog det slut

verklighetens grepp

var resolut

 

refr:

 

ser dig, diamantstjärna

du som var min lanterna

kanske vid en bankomat

när du tänker handla mat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/11 2016

 

Musik: Perra Isaksson

 

Så här låter låten:

https://www.youtube.com/watch?v=LPCY6FqK6Dc

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 447 gånger
Publicerad 2016-11-25 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåd!
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP