Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legender

Kan legender dö?

De kanske bara lämnar ett tillstånd
för att återuppstå i ett annat
historien lever, ständigt ny
ändrar form, fyller i tomma rader
bilderna klarnar eller bleknar
livet levs ständigt vidare
i nya liv, nya tankar
vi som finns kvar, vad vet vi?

Det som var nu blir då
och domen över det som skedde
faller hård, människans eftermäle

Skriv din historia i sanden
så att du kan ändra meningar och tankar
men rista dina ord av kärlek i sten




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-26 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP