Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ps.

Ps. Always
satt halvtid på kontor
du kom in och bad om
att bli avskriven
samtalade på knackig engelska
du visade din sida med konst
det var början på vår
Cybervärld
där levde vi i 7 år
min hjärna bara log brett
Men jag kan inte ryska
Och du kan inte tyska
Man måste ha språk
för innerlig förståelse
Ps. Love you always




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-27 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP