Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Advent


Första ljuset tänds


Första advent

Dofter av saffran,mandel,russin
första ljuset tänds
det föds i mörkrets rum

Ljuset glimma i kylen vintertid
ljuset ett evighetens svar
mer lugnande

Här brinner ljuset

Lyser klart




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 439 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-11-27 21:01



Bookmark and Share


  Gin83
Så varm
Verkligen ser in i stugan
Stämningsfull
Gillade
2017-01-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Måtte alla ljus brinna i natt !
2016-11-30

    Dan Myrbeck
Första advent
minner om att
Gud Jesus
oss sänt.
2016-11-29

  Lars Hedlin
Ljus i själ och hjärta som värmer milsvida :) kram
2016-11-29

    ej medlem längre
Varma trygga ord som lyser upp mig inombords - tack!
2016-11-29

  lila fjäderblomman VIP
Mmm...känner de ljuvliga dofterna och värmen.
2016-11-28

  överlevaren VIP
Varmt och mysigt!
2016-11-28

  Anya VIP
Hoppfullt och vackert. Härligt med dofterna också. Jaa advent är riktigt mysigt.
2016-11-28

  Bibbi VIP
Applåd!
2016-11-28

  Rise Little One
Underbar tradition .... texten ger en ombonad känsla i själen...
2016-11-28

  Fem hjärtan VIP
Så stämningsfullt och vackert! Härligt med alla ljusen nu i adventstid !
2016-11-27

  Janina Kaminska
Så fint du beskriver den alldeles speciell känsla.
2016-11-27

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert om ljus som tänds - och ger lugn och hopp - i mörka advent!
2016-11-27

  Blått Norrsken VIP
Fint och stämningsfullt. Innerligt rikt av liv som flödar i harmoni.
2016-11-27

  Quasimodo
Fint och stämningsfullt!
2016-11-27

    ej medlem längre
Lugnet strålar klart
i mörkret!

harmoni!


2016-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Får en känsla av lugn och harmoni när jag läser din fina text!
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"