Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÄRLANS VÄG

äventyret fanns

norr om dalälvsbron

alltid på distans

i en annan zon

äventyret fanns

bortom älvens krök

alltid en ny chans

och ett nytt försök

 

 

pärlan med dess glans

fann jag så en dag

stolthet övervanns

i ett enda slag

och ett helt nytt liv

började just där

i ett äventyr

som är NU och HÄR!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2016-11-28 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra text och bild. Vackert tillhopa!
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
En skimrande pärla på livets tråd!
2016-11-28

  Marja-Liisa Koski VIP
Livet kan vara, som du beskriver det, en sann äventyr.
ML

2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP