Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STYGGELSEN BRANN!

styggelsen brann

bocken försvann

jag är i dag

en jublande man

avguden är

aska och kol

skönt att bli av

med denna idol!

 

LARZ GUSTAFSSON  28/11 2016

 

BÖNESVAR!!!

Vore jag rik skulle jag utfästa en belöning till den som kunde bevisa att han tände på.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 612 gånger
Publicerad 2016-11-28 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Respekterar man varandra så tar man varandra på ALLVAR.
Detta är inget skämt eller spex från min sida. Gymnasieåren är förbi.
2016-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Ja.
Men jag gör inga olagliga saker.

Den har överlevt vissa år.

Underbart att den brann.
2016-11-28

  Cugel
Hahaha så obeveklig som du är, så är du nästan misstänkt. Du bor väl i Gävle?

Dags att belöna sig själv heh...

Förresten har den där bocken överlevt någon endaste gång? Tycker den brinner ner varje år.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP