Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt liv...

Var är all den kärlek som du säger att jag ska få?
Tomma ord, och tomma känslor,
mina tomma skrik på hjälp ekar lika mycket som dina.
Alla dessalag som både du och jag fått stått pall för,
jag vill så gärna hjälpa men kan inget göra,
du är vuxen och ska kunna hantera livet själv,
men du är nog lika rädd som jag för ensamheten...

Älskar dig samtidigt som jag hatar dig...

tillägnad min mor...




Dagbok av Simone Hildor
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-05 01:56



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor