Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Vad som gör poeten inspirerad. Och vad som kan göras för att finna inspiration till att börja skriva...


POESINS GRINDAR MOT SINNENAS FÄLT

 

under sju komma fem grader

jäser degen till källarfranskan

natten ruvar på möjligheterna

morgonen vaskar fram resultat

ugnen gräddar - brödet avnjuts

 

bröd vin druvor packas i korgen

kängorna tas på och vindjackan

yllefilten rullas ihop under armen

stegen bär fram mot sinnenas fält

där världen väntar otåligt på mig

 

känslorna skriver närvarorapport

glädje lycksalighet njutning fröjd

poesiblocket fylls med fina uttryck 

handstilen förfinad flödar av poesi

tecknar stunden i möte med världen

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-06 16:50



Bookmark and Share


  ULJO
Bländande
2016-12-06

    ej medlem längre
Du är fantastisk på att teckna stunden och din akvarell är helt betagande.
2016-12-06

  Mr_Solstråle
Helt underbar =)
2016-12-06

  Fredrik P. VIP

En närvarokänsla som är värd att applådera!
2016-12-06

  Bearded Bear
Oh så bra......
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP