Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men, finns -ändå- kvar !


Allting ändrar sig !


Det sker saker i dagningen.
En ängel verkar ha landat ~~ ~
i dunklet. Stjärnstoft på vingen.
Mitt humör har varit blandat :
Rädslor att älskas av Ingen!,,,,

Väntar på dig, då Dagen gryr.
Önskar så, att du mig ska ta
med på ljusaste Äventyr !
Ända, bort till Amerika ?
Vi kan, väl, älska på en myr?

Allt ändrar sig, så Småningom.
Men, det finns -ändå-alltid kvar !
Får följa med i Tidens Gång.
Det aldrig lika ljuvligt var, --
-- som då vi 2 tillsammans kom !

Undrar, varför jag inte vet --
nånnting om min destination ?
Verkar va´ en djup Hemlighet.
Kan ej se andra sidan Bron. -- --
Men, det drar som från en Magnet!

Om jag nånnsin finner Lycka
å så får veta vad den är,
kan säkert Ingen mer knycka
den från oss, vår ljuva Affär !!
Det får jag, väl, ändå tycka !?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-08 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ofrivillig svarstolkning från ett ofrivilligt skapat alter ego kanhända. Men nog bäst att jag låter bli att fundera över eventualiteten.
2016-12-12

    ej medlem längre
En ofrivilligt svarstolkning från ett ofrivilligt skapat alter ego kanhända. Men nog bäst att jag låter bli eventualiteten.
2016-12-12

  ResenärGenomLivet
Ja, det får du tycka...hoppas denna längtan når fram...
2016-12-10

  Blomma-Stjärna VIP
dikten får mig att tänka på när jag längtade efter en långvarig, djup och verklig närhet till en man
- år gick
som om jag aldrig skulle träffa
en man att leva med
(men jag gav inte upp hoppet och det var bra - för mannen i mitt liv var på väg - )
2016-12-08

  ULJO
Bra där. Mycket bra
2016-12-08

  louisegirl
Hoppfullt bra rutet
2016-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Om framtiden vet vi ingenting, kan bara hoppas att önskningarna skall bli verklighet!
2016-12-08

  Salvation Pepper
"Det sker saker i dagningen.
En ängel verkar ha landat"
Hoppfullt! :)
2016-12-08

    ej medlem längre
Du får tycka det du vill och hoppas att önskningarna blir en verklighet!
2016-12-08

  Solstrale VIP
Du får det tycka, önska
önskedrömmen en krycka, som får dig att dig upprycka... Dina verser är alltid fyllda till bredden av exakthet och innerligt sammansatta lingvistiska perfektioner!
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf