Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad lämnar vi kvar?

Vad lämnar vi kvar
vem skall sakna oss
minnets bilder blir fort bleka
det blir tomt och kallt
när livet går vidare i andras namn

Barnen skall leka
älskande smeka
trygga inte tveka
misstrogna förneka

Det är inte svårt
livet är ännu vårt
kärleken övervinner allt
och tiden är vår hamn




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-15 10:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din text skapar utrymme till/för eftertanke. Det finns ju mängder av metaforer som beskriver övertagandet från en person till en annan. Stafettpinnen går således vidare. Tar med mig dina rader ut i kvällen.
2016-12-15

    ej medlem längre
Tycker om texten, här finns både djup och mening.
2016-12-15

  Solstrale VIP
Funderingar simmblev vacker lyrik! :)
2016-12-15

  Marianne Räf
Tänkvärda fina rader..
Gillade allramest de
2 sista raderna !!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP