Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale Vi är som två träd i samma jord där vi växer och frodas tillsammans...


DU ÄR - JAG ÄR - VI ÄR

 

du är: ljus

varm skön

underbar

stark fin

 

du är: fantastisk

värdig och snäll

respektfull rar

världens finaste

 

du är: det vackraste

det finaste som finns

ingen överträffar dig

du gör livet värt att leva

 

jag känner mig fri med dig

jag är hela mig själv med dig

 

med dig blir jag levande

med dig är jag ofta glad

vi skapar frid och harmoni

vi är som skapta för varandra

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-13 18:49



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
all kärlek till dig min älskade solstråle =)
2016-12-14

  Bearded Bear
Kärlek som den är menad att vara. Så självklar.... Vackert beskrivet!
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP