Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara en fågel

Jag vill vara en fågel
i fri flykt ut i det blå
luftbetvingare
himmelsbevingare
vindvinnare
havsåtervändare
svindelresenär
där allt är nu och här




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-15 20:41



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du är en nyskapare av ord.
Fint.
2016-12-16

    ej medlem längre
Jag använder ibland ordet profan ikon, här är en sådan med ett "vill" som för min tanke till abjektet som jag uppfattat det. "Villet" snurrar sedan runt i fem välskapade ord, tungt och lätt. I tidsperspektivet gör det texten extra intressant.
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP