Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finast..

Finast är dagen när du besöker den.
I mina tankar, i mitt hjärta,
I morgonens första vakna andetag..




Fri vers av Pia //
Läst 1732 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-16 08:47



Bookmark and Share


  danne //
Finns en känsla av årstider, jätte fin
2018-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2017-05-16

  KattenKin VIP
Himla fin text.
2017-05-15

  Johan Strömstedt
Första vakna andetag, en fin formulering.
2016-12-16

    ej medlem längre
Underbart kärleksfulla ord.
2016-12-16

  Susanne Klint Martell
Gillas mycket!
2016-12-16

    Atte Nordin
Vackert formulerat. Igenkännande.
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //