Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale/ Eva Åberg


DU ÄR VÄRD MIN VÄRME

 

någon har så ont idag

en kram delar jag

 

en annan bara gråter

jag henne helt förlåter

 

det finns en som krisar

styrka och mod jag visar

 

du har vänner se de bryr sig om

sträck ut en hand säg bara kom

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-16 16:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
FIN!
2016-12-19

  Anya VIP
Så fint och din akvarell är magisk. Tack för ögongodis av text och bild.
2016-12-17

  Quasimodo
Vackert och ödmjukt till att vara för andra
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP