Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Solstrale…


OM DU VAR EN FLINGA

 

om du var en flinga

skulle jag be dig falla

rakt ned på mig här

 

om jag var en flinga

skulle jag falla för dig




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-26 00:20



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Finns det något underbarare än en snöflinga som sakta singlar ner på tungan och sedan smälter ? Smaken av den är kärleken. Så tolkar jag din text.
2016-12-27

    Peter Söderqvist
Vackert snöfall.
2016-12-26

  Quasimodo
Skönt så för att falla för och falla till!
2016-12-26

  alicja lappalainen VIP
vad heter denna perversion??
2016-12-26

  Solstrale VIP
Tvålflinga, grynflinga, hudflinga ja så mången flinga skulle jag vilja betinga liksom bevinga kring hela honom springa ...
2016-12-26

  alicja lappalainen VIP
och mjäll?
2016-12-26

  alicja lappalainen VIP
även som .. frukostflinga??
2016-12-26

  Mr_Solstråle
Faller för dig varje dag ;)
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP