Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ETT TRÄD

 

vi plantera ett träd

det växer för oss nu

se det är släktträdet 

 

vi skapar plats för en

så det blir plats åt alla

vi kan gunga på grenen




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-26 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sista versen är för mitt öra rena musiken! tack.
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP