Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale/ Eva Åberg


LIVET SMAKAR GOTT

 

dofterna från glöggen

sinnena fylls av fröjd

pepparkakorna smaka

ögonen ler mot objekt

 

inifrån strålar energin

fyller dig med behagen

hela du vibrerar av lust

får dig att smaka på livet




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-26 12:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Livsgläde, harmoni och förväntan inför julens ankomst.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP