Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄR-LEK

När Kärleken inte längre är en kär-lek

skall du hålla dig själv Kär

och sluta leka...




Övriga genrer av irenecbcn
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-05-17 02:06



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
jag tänker ALDRIG sluta leka. ;-)
2007-01-29

  Regndanserskan
Mmmmm iaf en liten stund
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn