Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HÅLL TILL HÖGER

 

gå gatan fram mot glädje 

slippa dem som knuffas

håll till höger 

så slipper du

betraktas som tröger

 

cykla cykelbanan fram mot lycka

då håller du höger så ingen tycka

att du blir skyldig till deras olycka 

 

råder er alla

som inte vill falla

även er som vill va lite balla

 

ni ska hålla till höger 

då allt blir bra framöver

å du kommer dit du behöver 

utan att du mötande tvingas hoppa över

 

gå gatan fram håll höger

så slipper du bli kallad tröger

annars går det bara runt

å folk säger massa strunt

 

för vi vill inte ha något trassel

eller osedligt vänsterprassel

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-30 13:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett gott förslag
av Strålen att inte
vänsterprassla på
vägen, det gör ju
bara nå´n annan
på väg förlägen!
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP