Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eget hineni

Lämnar det gamla
långt bakom mig nu
det trötta och sjuka
det får nu vara glömt
sparar bara de ljusa minnena

Som att göra en storstädning
av en dammig låda
full med skräp
vänder upp och ned
skakar ur det sista grumset i botten

Se där, nu är det rent och nytt
redo att fyllas av det livet har i beredskap
jag är redo nu


Mitt eget hineni




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-31 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP